Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Dip z uzené makrely

Zdravá desetiminutovka

Vydání: 2007/8
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Příprava 0:10
Studená omáčka a dip Britská

Ingredience

    • 250 g uzených filetů z makrely, zbavené kůže a rozdělené na vločky
    • 150 ml zakysané smetany
    • svazek jarních cibulek (drobných), očištěný a jemně nasekaný
    • 4 lžíce strouhaného křenu
    • křupavá zelenina, popřípadě chipsy nebo chléb k podávání

Příprava jídla

V míse promíchejte rybu se smetanou a cibulkami na hrubou pomazánku, vmíchejte křen. Podávejte s proužky paprik, okurek nebo řapíky celeru.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.8/07, str.25

Přidat komentář