Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Frittata s cuketou a bramborami

Svěží letní chuť

Vydání: 2007/8
Autor:
Hodnocení:
11 (hlasů)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut
Opékání: 15 minut
PT5M
Příprava 0:05
Italská

Ingredience

    • 2 středně velké brambory, na plátky
    • 1 lžíce olivového oleje
    • 1 středně velká cuketa, na plátky
    • 4 vejce
    • hrst mátových lístků, hrubě posekaných
    • 100 g sýra typu čedar, rozdrobeného
    • sůl a pepř

Příprava jídla

1.  Brambory povařte asi šest minut, aby byly taktak uvařené; sceďte je a dejte stranou. Olej zahřejte ve velké, hluboké pánvi vhodné i do trouby a čtyři pět minut na něm opékejte cukety, aby začaly zlátnout. Přisypte brambory a minutu je opékejte spolu s cuketami.

2.  Prošlehejte vejce a mátu, dochuťte. Vlijte na pánev, krátce zamíchejte. Pět minut pečte na mírném plameni. Posypte sýrem a pět minut zapékejte pod grilem, aby vejce sedla a sýr ztmavl. Nakrájejte na dílky a jezte.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář