Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Topinky s tuňákem

Během pár minut vykouzlíte krásně křupavé pohoštění, které bude všem chutnat!
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 6 krajíčků
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Sendvič Středomořská

Ingredience

    • 160 g tuňáka v oleji, slitého
    • kůra z 1 dobře omytého citronu
    • 6 plátků veky
    • 3 lžíce extra panenského oleje + trocha na zakápnutí topinek
    • ½ malé cibule, nejlépe červené
    • 1 lžička kaparů
    • 1 stroužek česneku
    • sůl a pepř

Příprava jídla

ROZMIXUJTE RYBU
Tuňáka dohladka rozmixujte spolu s citronovou kůrou (rybu také můžete jen hrubě pomačkat). Přilijte olej, vmíchejte jemně nasekanou cibulku a kapary. Okořeňte pepřem, nejlépe čerstvě mletým. Ještě teplé topinky potřete česnekem, zakápněte olivovým olejem a navršte na ně pomazánku.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář