Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Liptovský tatarák

Slovenští studenti mu říkali ‚bierhund‘ a popíjeli k němu pivo. Dobrý trénink…

Vydání: 2007/9
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT15M
Příprava 0:15

Ingredience

    • 500 g brynzy (nejlépe čerstvé, od prodejců)
    • 100 g změklého másla
    • 2 lžíce kremžské hořčice
    • 1 lžíce sekané pažitky
    • 2 lžíce sekané jarní cibulky
    • 1 lžíce drceného kmínu
    • 1 lžíce sladké nebo pálivé papriky
    • čerstvé pečivo k podávání

Příprava jídla

Sýr navršte doprostřed talíře. Suroviny na dochucení rozložte v hromádkách nebo nádobkách okolo, aby si každý mohl namíchat podle chuti.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Rybičková s vejcem naměkko

Pórková pomazánka

Plněné žemle

Italský čokoládový tvaroh

REKLAMA

Přidat komentář