Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Domácí müsli

Takhle si s oblibou připravují müsli na biofarmách. Zkuste to taky – pochutnáte si!
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do 30 minut
Namáčení: 15 minut
P
Britská

Ingredience

    • 3 lžíce ovesných vloček
    • 1 lžíce rozinek nebo korintek
    • 1 lžíce nasekaných ořechů nebo mandlí
    • 4 lžíce čerstvé pomerančové šťávy nebo džusu
    • 150 ml bílého jogurtu
    • 3 lžíce mléka
    • 1 lžíce tekutého medu
    • 1 jablko

Příprava jídla

1. PUSŤTE SE DO TOHO!
Promíchejte vločky, rozinky, ořechy nebo mandle a pomerančovou šťávu. Přidejte jogurt, mléko i med a nakonec nahrubo nastrouhané jablko (trochu si ponechte na ozdobu). Znovu promíchejte.

2. POCHUTNEJTE SI

Nechte stát aspoň čtvrt hodiny, aby se chutě prolnuly a vločky vsákly všechny tekutiny.

Podávejte posypané zbylým jablkem a v sezoně lesním ovocem, například borůvkami, malinami nebo pokrájenými broskvemi.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář