Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Krém ze zelených oliv

Španělé říkají tomuto jednoduchému pyré pasta de aceituna. Je skvělé na světlé pečivo, jako je třeba bageta nebo ciabatta. Zkuste je na jednohubky, podávané před obědem nebo večeří, či na piknik. Pyré si můžete připravit až dva dny předem.
Vydání: 2007/9
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Středomořská

Ingredience

    • 40 zelených oliv, například cerignola nebo manzanilla, vypeckovaných
    • 1 lžička kaparů
    • 1 lžíce mletých mandlí
    • 1 stroužek česneku, rozdrcený
    • 4 lžíce extra panenského olivového oleje
    • ¼ lžičky mletého kmínu
    • ¼ lžičky sladké papriky

Příprava jídla

Všechny přísady zpracujte v mixéru na hrubší pyré. Přesuňte do misky, přikryjte a uchovejte v chladu až do podávání.

Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Luxusní na topinky. Na párty měla velký úspěch.

Přidat komentář