Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pikantní kuřecí prsíčka

Stačí čtyři přísady! Jestli nemáte v lásce nebo v lednici grilovací omáčku, potřete kuře rajčatovou salsou nebo šťávou ze zralého rajčete.
Vydání: 2007/10
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut
Grilování: 20 minut
P
Kuře Britská

Ingredience

    • 2 kuřecí prsíčka
    • 3 lžíce kupované grilovací omáčky
    • 2 plátky anglické slaniny
    • 50 g strouhaného sýra typu čedar
    • sůl a pepř podle potřeby

Příprava jídla

1. Gril zahřejte na střední teplotu, plech vyložte alobalem. Prsíčka položte spodní stranou na alobal, potřete lžící své oblíbené grilovací omáčky, případně okořeňte, a pět minut grilujte. Otočte, na plech přidejte slaninu a grilujte dalších pět minut.

2.
Kuře zakápněte zbylou grilovací omáčkou, posypte sýrem a vraťte pod gril na dvě až tři minuty, dokud nebude maso propečené, zlaté a slanina vysmažená. Při podávání položte na kuře slaninu. Servírujte s bramborami v jakékoli podobě a dušenými fazolkami či s rýží a oblohou.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář