Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Rizoto se seitanem, sušenými houbami a rajčaty

Popis receptu: 
Rychlovka s věcmi ze spíže.
Autor: Petra Kolářová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    - seitan speciál se zeleninou - cca 200 g rýže Basmati - hrst sušených hub (mix ? hříbky, lišky ?) - hrst sušených rajčat - menší cibule - olivový olej extra virgine - mletý pepř - sůl Na dochucení: - petrželka - cca 5 černých oliv na řecký způsob - sojová omáčka

Příprava jídla

Rýži uvaříme společně s houbami a rajčaty (tj. nejprve necháme vařit rýži a na konci přidáme houby a rajčata). Na pánvičce necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme šejtan, směs necháme krátce ohřát. Dále přidáme uvařenou rýži. A rizoto dochutíme pepřem, petrželkou a olivami, popřípadě sojovou omáčkou.
REKLAMA

Přidat komentář