Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Vepřový "rošťáci"

Popis receptu: 
vepřová minutka
Autor: Petra Kolářová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 1_
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    Vepřové maso (nejlépe kýta nebo i kotlety) Marináda: 2 celé vejce 1 kávová lžička soli 1 kávová lžička pepře 1 polévková lžíce magi 1 polévková lžíce hořčice 1 stroužek česneku 1 polévková lžíce solamylu = bramborový škrob

Příprava jídla

- Plátky masa naklepat a okraje cca 1 cm naříznout na několika místech (aby se maso při opékání nekroutilo). - Marinádu vidličkou v misce rozšlehat a postupně v ní namáčet plátky masa, které pak dáme nejlépe do zavařovací sklenice (nebo se to nechá v zakryté misce) uležet přes noc až 24 hodin v lednici. - Pak opékáme na tuku (na oleji).
REKLAMA

Přidat komentář