0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vepřový "rošťáci"

Vepřový "rošťáci"

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

Vepřové maso (nejlépe kýta nebo i kotlety)

Marináda:
2 celé vejce
1 kávová lžička soli
1 kávová lžička pepře
1 polévková lžíce magi
1 polévková lžíce hořčice
1 stroužek česneku
1 polévková lžíce solamylu = bramborový škrob
- Plátky masa naklepat a okraje cca 1 cm naříznout na několika místech (aby se maso při opékání nekroutilo). - Marinádu vidličkou v misce rozšlehat a postupně v ní namáčet plátky masa, které pak dáme nejlépe do zavařovací sklenice (nebo se to nechá v zakryté misce) uležet přes noc až 24 hodin v lednici. - Pak opékáme na tuku (na oleji).
Autor: folly22

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč