Suroviny
500 g mořské tresky (celý filet)
1 lžička koření na ryby
2 lžíce hladké mouky
2 lžíce kvalitního oleje
1 šalotka
půlka čerstvé červené chilli papričky (lze nahradit ¼ lžičky sušené)
1 lžička sypké zeleninové kořenicí směsi
3 lžičky kari koření
200 g mraženého hrášku
hrst řapíkatého celeru (lístky)
250 g smetany na vaření
pepř a sůl dle chuti
1 lžička koření na ryby
2 lžíce hladké mouky
2 lžíce kvalitního oleje
1 šalotka
půlka čerstvé červené chilli papričky (lze nahradit ¼ lžičky sušené)
1 lžička sypké zeleninové kořenicí směsi
3 lžičky kari koření
200 g mraženého hrášku
hrst řapíkatého celeru (lístky)
250 g smetany na vaření
pepř a sůl dle chuti