Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Zapečené sendviče

Křupou, voní, chutnají!

Vydání: 2004/4
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Sendvič

Ingredience

    • plechovku tuňáka nebo jakékoli  rybičky v oleji o váze 200 g
    • 3 jarní cibulky s natí (nasekané)
    • 4 lžíce majonézy
    • 3 silnější plátky nejlépe tmavého chleba
    • 50 g tvrdého strouhaného sýra
    • sůl a mletý černý pepř podle chuti
    • mletou červenou papriku na poprášení

Příprava jídla

1. nálev z plechovky slijte a maso promíchejte v misce s cibulkou a majonézou. Osolte a opepřete, ryba snese i výraznější okořenění.

2. gril nebo troubu předehřejte na nejvyšší teplotu a chléb opečte dohněda z obou stran. Pak na něj naneste tuňákovou směs, posypte sýrem a znovu krátce zapečte, až začne sýr bublat.

3. chleby překrojte napůl a podávejte poprášené červenou paprikou.
Nahlásit chybu v receptu

Komentáře

Obrazek uzivatele
kdo by řekl že to bude taková lahůdka??!mňáááám!!..jdu si udělat další:)
Obrazek uzivatele
Překvapivě lahodné, snadné a rychlé. Co víc si přát? Výborný recept, vůbec by mne ta kombinace nenapadla. Díky!

Přidat komentář