Nová registrace Zapomenuté heslo

0,0 (0x)
9. 7. 2014
Rýžový nákyp naslano
Rýžový nákyp naslano

Sušené houby necháme ve studené vodě nabobtnat, potom je uvaříme do měkka a drobně posekáme (dají se použít i žampiony z plechovky, podle sezony). Rýži zalijeme vývarem, popřípadě ještě osolíme a dusíme doměkka. Do mírně vychladlé rýže vmícháme žloutky, smetanu a sýr. Nakonec jemně vmícháme i tuhý sníh z bílků. Do vymazané nákypové formy rozprostřeme asi polovinu rýžové hmoty, posypeme houbami, cibulí nakrájenou na kostičky a šunkou, kterou jsme nakrájeli na tenké nudličky. Překryjeme zbytkem rýžové hmoty, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu