Nová registrace Zapomenuté heslo

4,3 (102x)
9. 7. 2014
Thajské curry s rýží
Thajské curry s rýží

Na olivovém oleji orestujeme očištěný a na plátky nakrájený zázvor a chilli, přidáme osolené, opepřené kuřecí maso nebo krevety, dále třtinový cukr a rybí omáčku, 3 minuty restujeme. Zalijeme kokosovým mlékem, podle výběru přidáme curry pastu (červená je ostřejší). Mrkev nakrájíme na nudličky a společně s žampiony, které necháme v celku vložíme do směsi, brokolici natrháme na větší růžičky a přidáme ke konci, aby se nerozvařila. Snažíme se, aby zelenina byla křupavá a ponechala si svou barvu a čerstvou chuť. Nakonec natrháme koriandr nebo bazalku. Podáváme s rýží a snítkou čerstvých bylinek. Dobrou chuť!

TIP: Curry pastu můžete vyměnit za omáčku chilli basil sauce (taktéž síť Albert).


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu