Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Pomerančový nákyp

Popis receptu: 
Autor: Patrik Michl
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí:
Doba přípravy:

Ingredience

    Pomerančový nákyp L’AMITIE (recept z Francie)
    Přísady (pro šest lidí):
    8 vajec
    75 gramů mouky
    6 pomerančů
    200 gramů cukru
    karamel (není nutné)

Příprava jídla

1. Do velké misky rozbij vejce a přidej mouku.
2. Všechno dobře zamíchej.
3. Rozpul pomeranče a vymačkej je.
4. Šťávu vylij do misky s vejci a moukou, přidej cukr a zamíchej šlehačem.
5. Na dno pekáčku vylij trochu karamelu a poté i připravenou směs.
6. Dej do trouby a peč 25 minut při 220 stupních.
7. Podávej vychlazené jako moučník.
REKLAMA

Přidat komentář