Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Zeleninovo-masové ragú

Popis receptu: 
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí:
Doba přípravy:

Ingredience

    100 g anglické slaniny
    2 plátky vepřové krkovice nebo plecka
    asi 4 mrkve
    2 cibule
    celer
    (můžeme tam dát i květák)
    asi 6 brambor
    sůl, pepř

Příprava jídla

Na dno hrnce dáme anglickou slaninu, na to osolené a opepřené maso, na to na kolečka nakrájenou mrkev, cibuli, kousek nakrájeného celeru a květáku a na to na kolečka nakrájené brambory, osolíme je a opepříme. Dáme na sporák, chvíli necháme, než začne anglická slanina vonět. Pak zalijeme až nad brambory vodou, necháme vařit asi hodinu, voda se pomalu vyvařuje a chutě se propojí.
Je to moc dobré, kdo má rád i jinou zeleninu, může tam dát jakoukoliv, papriku, kapustu...
REKLAMA

Přidat komentář