Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Špenátové plněné placky

Popis receptu: 
Autor: Patrik Michl
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí:
Doba přípravy:

Ingredience

    čerstvý špenát
    1 cibule
    1 vejce
    2 stroužky česneku
    asi 50 g mouky
    mléko podle potřeby
    sůl, pepř
    olej na smažení
    kečup
    tvrdý sýr na plnění

Příprava jídla

Čerstvý špenát očistíme a opereme, uvaříme, necháme okapat a poté rozmixujeme, přidáváme nasekanou cibulku, vejce, mléko a mouku tak, aby vzniklo těstíčko jako na bramboráky. Ochutíme česnekem, solí a pepřem. Smažíme z něj placky, které pak potíráme kečupem, sypeme strouhaným sýrem a balíme jako palačinky. Podávat můžeme teplé nebo studené, krájené na šikmé řezy.
REKLAMA

Přidat komentář