Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Grilovaný pstruh s náplní

Popis receptu: 
Autor: Patrik Michl
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí:
Doba přípravy:

Ingredience

    2 pstruzi
    sůl
    bazalka
    100 g loupaných rajčat
    1 cibule
    50 g žampionů
    1 citron
    olej
    2 plátky šunky
    1lžička másla
    1 lžička plnotučné hořčice

Příprava jídla

Pstruhy opláchneme a osušíme, pokapeme citronem a osolíme, rajčata rozmixujeme s cibulí, bazalkou a hořčicí. Žampiony drobně nakrájíme a orestujeme na másle, smícháme s rajčatovou pastou, osolíme. Do pstruhů vložíme napůl plátek šunky, pak naplníme směsí a uzavřeme druhou půlkou plátku šunky. Pstruhy grilujeme doměkka, potíráme olejem. Podáváme s novými bramborami, sypané petrželkou.
REKLAMA

Přidat komentář