Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Nadívaná kachna

Popis receptu: 
Autor: Lucie Kartáková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí:
Doba přípravy:

Ingredience

    kachna bez drobů
    houska
    mléko
    kousek drůbežího nebo vepřového masa
    drůbeží játra
    drcený kmín, sůl, pepř, česnek, petrželka, pažitka

Příprava jídla

Kachnu vykostíme, necháme pouze kousek kosti na konci křídel a stehen. Osolíme, okmínujeme. Do středu plátu dáme váleček z nádivky, kterou si připravíme z housky namočené v mléku, nadrobno pokrájeného masa a jater, přidáme sůl, pepř, česnek, bylinky. Kachnu zašijeme do původního tvaru, podlijeme trochou vody a klasicky pečeme. Kachnu krájíme na plátky. Příloha je bramborový knedlík a zelí.

Doma kachnu děláme jen takto a jedna kachna stačí pro větší počet strávníků.
REKLAMA

Přidat komentář