Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Sladké maso

Popis receptu: 
Autor: Michaela Červená
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí:
Doba přípravy:

Ingredience

    med
    hořčice
    slunečnicový olej
    vlašské ořechy
    vepřové maso
    cibule
    sůl a pepř

Příprava jídla

Smíchejte tři stejné díly (cca deci od každého) oleje, hořčice a medu (ideální je tmavý lesní). Do směsi namočte vlašské ořechy. Lehce naklepejte vepřové maso (ideální je panenka, případně kotlety), nařízněte kraje, aby se při smažení nekroutily, osolte, opepřete a zprudka opečte. Rozpalte troubu na 180 stupňů, do zapékací mísy naklaďte plátky masa (naliji na ně většinou i zbytek oleje ze smažení), poklaďte osminkami cibule a zalijte směsí s ořechy. Pečte do změknutí masa (cca 25 minut). Nejlépe chutná s opečenými bramborami nakrájenými na plátky a posypanými hrubě namletým čerstvým pepřem.
REKLAMA

Přidat komentář