Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Řízky jinak...

Popis receptu: 
Obměna řízkového receptu...Pokud ochutnáte, zapomenete na "obyčejné" smažené řízky...
Autor: Marcela Valkova
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    vepřové řízky podle počtu osob, 1 bujon, 1/2 litru vody, 1/4 kostky másla, vejce,strohanka,olej na osmažení

Příprava jídla

Vepřové ří¨zky mírně naklepeme, nasolíme a opepříme. Vložíme do strouhankz a snažíme se do řízků vbouchat co nejvíce struhanky. Když už není maso vidět, obalíme řízky v rozšlehaném vajíčku a usmažíme na oleji. Mezitím rozpustíme v 1/2 litru vařící vody bujon a máslo. Řízky vložíme do zapékací misky a přelijeme bujonem. Pečeme asi hodinu v troubě vyhřáté na 160 stupňů, dokud se šťáva nezredukuje. Výborné je podávat s bramborovou kaší.
REKLAMA

Přidat komentář