Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Kapr na víně a medu
Kapr na víně a medu


< 30 min
0,0 (0x)

Otřeného (kuch. utěrky) kapra osolte, přidejte pepř. Rozpalte máslo na pánvi. Vložte kapra a na malém plamenu opékejte cca 5min z každe strany, přiklopte pokličkou. Mezitím si připravte štávu z jednoho pomeranče, med, smetanu, ocet balzamikový, Wurzel atd...Poté přidejte, Wurzel, pomerančovou šťávu, koření 5 vůní, přidejte lžičky balzamik. octa, víno, přidejte chilli sladkou omáčku a opět cca 5 minut nechte nasáknout maso vzniklou šťávu. Na závěr vyndejte kapra na talíř. A do omáčky vlijte smetanu a nechte projít varem - až smetana pěkně zhoustne - může se přidat trochu dětské krupičky (není nutná). Podávejte s pečeným bramborem ve slupce. Dobrou chuť


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu