Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Rafaelo z netu

Popis receptu: 
vypadá to použitelně, vyzkoušíme taky! Ostatní recepty se matlaj se sušeným mléke, a to je moc práce... ale...
Autor: Monika Hemerová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 5
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    1 kondenzované mléko (salko 250ml) 100 gramů mandlí 400 gramů strouhaného kokosu

Příprava jídla

Kondenzované mléko smícháme s větší částí kokosu (přibližně 300 g) a směs dáme na 2 hodiny vychladit do lednice. Prozatím, než směs v lednici ztuhne, si připravíme mandle. Mandle spaříme horkou vodou a oloupeme.



Každou mandli poté obalíme v předem vychlazené směsi kondenzovaného mléka a kokosu, a vytvoříme z ní kuličku. Výslednou kuličku nakonec obalíme ve zbývajícím kokosu. Kokosové rafaelo skladujeme v chladu.



Můžeš dát do košíčků.
REKLAMA

Přidat komentář