Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Sýrové kapsy

Ideální svačina nebo rychlé jídlo, které zažene malý hlad. Elegantně tak zužitkujete zbytky po oslavě – třeba nakládané papriky.
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Sendvič Ostatní

Ingredience

    • 1 chlebová placka (pita nebo libanonský chléb)
    • 2 dlouhé plátky sýra s bílou plísní
    • 1 plátek konzervované pečené papriky, odkapaný

Příprava jídla

1. Vytvořte kapsu
Placku chleba z jednoho konce přiřízněte, aby se vešla do opékače, a opečte ji (můžete i v troubě). Vyjměte a rozevřete, aby vznikla kapsa.

2. Naplňte a opečte
Vložte dovnitř sýr i plátek papriky a přimáčkněte. Rozříznutým koncem nahoru vraťte do opékače a krátce opečte, až se sýr začne roztékat.

Podávejte s polníčkem nebo lístky zeleného salátu.

Zkuste jiný sýr!
Do těchto plněných kapes se hodí nejen sýr s bílou plísní, ale i jakýkoli jiný tvrdý sýr, který se dobře roztéká: ementál Président, madeland, ovčí sýr kaškaval holandská gouda či český parmazán Gran Moravia.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář