Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Sýrové kapsy

Ideální svačina nebo rychlé jídlo, které zažene malý hlad. Elegantně tak zužitkujete zbytky po oslavě – třeba nakládané papriky.
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Sendvič Ostatní

Ingredience

    • 1 chlebová placka (pita nebo libanonský chléb)
    • 2 dlouhé plátky sýra s bílou plísní
    • 1 plátek konzervované pečené papriky, odkapaný

Příprava jídla

1. Vytvořte kapsu
Placku chleba z jednoho konce přiřízněte, aby se vešla do opékače, a opečte ji (můžete i v troubě). Vyjměte a rozevřete, aby vznikla kapsa.

2. Naplňte a opečte
Vložte dovnitř sýr i plátek papriky a přimáčkněte. Rozříznutým koncem nahoru vraťte do opékače a krátce opečte, až se sýr začne roztékat.

Podávejte s polníčkem nebo lístky zeleného salátu.

Zkuste jiný sýr!
Do těchto plněných kapes se hodí nejen sýr s bílou plísní, ale i jakýkoli jiný tvrdý sýr, který se dobře roztéká: ementál Président, madeland, ovčí sýr kaškaval holandská gouda či český parmazán Gran Moravia.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář