Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Pikantní čínská polévka

Popis receptu: 
Pikantní čínská polévka
Autor: Veronika Klírová
Hodnocení:
119 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    solamyl 1,5 lžíce bílé zelí 300 g kuřecí maso 200 g cibulka s natí olej 2 lžíce masový vývar 1,2 l sušené houby 1hrst vajíčko sůl sójová omáčka 2 lžíce mleté chili 1 lžička

Příprava jídla

Houby namočíme do studené vody a solamyl rozpustíme v malém množství vlažné vody. Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky a osmahneme na trošce oleje. Zalijeme masovým vývarem a přidáme mleté chili. Dále přidáme nahrubo nastrouhané zelí a máčené houby. Vaříme 20 minut. Ochutíme sójovou omáčku a osolíme dle chuti. Před koncem varu přidáme nadrobno nakrájenou cibulku i s natí a přilijeme solamyl. Chvíli povaříme a můžeme podávat. jenou cibulku s natí a nalijeme ve vodě rozpuštěný solamyl. Na konec rozklepneme do polévky jedno vajíčko a zamícháme. Povaříme už jen krátce a horkou pikantní čínskou polévku můžeme podávat.
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Tahle není sladkokyselá, v receptu chybí rýžový ocet

Přidat komentář