Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Sviečková od Maji Bohátky

Popis receptu: 
bla
Autor: Lucia Kramáriková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    kuracie mäso 2 veľké tenké mrkvy kúsok petržlenu kúsok zeleru 1/2 karelábu 1 cibuľa štipka korenia štipka kari korenia soľ

Příprava jídla

Na oleji spemím cibuľu, na to dám nastrúhanú zeleninu. Zeleninu dusím, kým mrkva nepustí vodu (iba chvíľka).

Keď zelenina pustí vodu, zhrniem ju na tom istom hrnci na bok a pridám tam mäso. Mäso neopekám do biela, ale hneď ho zakryjem zeleninou. Podlejem to celé vodou tak, aby to bolo zakryté (nie nad) a zakryjem pokrievkou.

Keď je mäso hotové, vyberiem ho a šťavu so zeleninou nechám trošku vychladnúť.

Potom zeleninu rozmixovať - do toho pridať: 2 PL hladkej múky, 1 PL horčice, 1 kvapku chilli sauce (v obale ako worchester), 1 ČL vegety - znovu rozmixovať. Nakoniec tam dať 1 smotanu na varenie a mäso.
REKLAMA

Přidat komentář