Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Ďábelská topinka

Popis receptu: 
tato topinka sekrásně hodí k pivu. Je zejména pro milovníky pálivějšíh jídel, ale dá se udělat na dětský způsob.
Autor: Hana Ettelová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    150g jemného kečupu 150g ostrého kečupu 100g ochuceného kečupu, např:cikánská omáčka (lze nahradit ostrým kečupem) 4 plátky hleba 1 velká cibule 4 nožičky párku 100g strouhaného sýra 4 stroužky česneku sůl pepř pálivé koření sádlo na smažení

Příprava jídla

Na rozpálené pánvi necháme rotát máslo a poté na něm zpěníme cibulku a osmažíme párky. Pak přidáme všechny druhu kečupů a koření. Mezitím,co se budu směs prohřívat připravíme si na rozpáleném oleji topinky, které následně potřeme česnekem. Topinky dáme na talíř a přelijeme směsí. Navrch posypeme sýrem. Dobrou chuť TIP: Pokud tento pokrm chystát dětem můžete všechen ostrý a ochucený kečup nahradit kečupem jemným : Jestli máte raději hustější směs můžete přidat párek či cibuli a nebo dát méně kečupu.
REKLAMA

Přidat komentář