Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Losos pečený v provensálskej marináde

Popis receptu: 
ešte som ho nevyskúšala
Autor: Zlatica Poláková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 3
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    3 steaky z lososa, provensálske korenie, 1 lyžičku horčice, 2 lyžice masla, 2 strúčiky cesnaku, čierne korenie, soľ, olivový olej.

Příprava jídla

Z roztopeného masla, olivového oleja, horčice, drveného cesnaku, čierneho a provensálskeho korenia vymiešame marinádu. Rozmrazené steaky obalíme v marináde a pečieme (najlepšie v keramickom pekáči) pri teplote 180 stupňov Celzia, asi 15 minút. Podávame ozdobené plátkom citróna s varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou.
REKLAMA

Přidat komentář