Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Vídeňský punč
Vídeňský punč


< 60 min
0,0 (0x)

Cukr nasypeme do hrnce i se skořicí, a necháme zkaramelizovat. Jakmile je karamel hnědý, nalijeme na hmotu víno a rum. Karamel ztvrdne, ale to nevadí, rozpustí se. Přidáme oloupané mandle, namočené rozinky a ořechy, množství záleží na tom, jak je máte rádi. Vše uvaříme a necháme ve varu cca 3-5min. Pak vyndáme skořici a nabíráme tak, aby v hrnku bylo 1/2 oříšků a 1/2 nápoje. Podáváme horké, stejně jak svařák.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu