Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Růžičková polévka

Popis receptu: 
Lehká zeleninová polévka.
Autor: Věra Růžičková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    1/2 kg růžičkové kapusty 3 brambory 2 mrkve zeleninový nebo kuřecí bujón

Příprava jídla

Kapustičky omyjeme, odstraníme zvadlé lístky a rozpůlíme. Brambory oloupeme a rozkrájíme na kostičky. Kapustičky a brambory vaříme ve vodě, do které přidáme bujón. Mrkev očistíme a nahrubo nastrouháme. Když jsou kapustičky téměř měkké, přidáme mrkev a společně ještě krátce povaříme.
REKLAMA

Přidat komentář