0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Hodnocení receptu
4.8 / 5. Počet hodnocení: 5
Více než hodinu

Suroviny

3/4 kg hovězího předního
1/2 kg cibule
2 lžíce leča
sladká paprika
pepř a sůl
2 zelené papriky
2 rajčata
majoránka
nastrouhaná brambora
Maso odblaníme a nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme a na oleji zesklovatíme. Přidáme maso, sladkou papriku a česnek, vše krátce opečeme a zalijeme vodou. Pod pokličkou maso asi hodinu dusíme. Potom přidáme 2 lžíce leča, kmín, pepř a sůl a na kostičky nakrájené papriky a rajčata. Dusíme až je maso měkké (až 2 hodiny). Na konci dušení přidáme do jídla majoránku a k zahuštění jednu syrovou nastrouhanou bramboru. Podáváme s pečivem.

Obchod Apetit