Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Maďarský guláš

Popis receptu: 
Podle Jiřiny Bohdalové.
Autor: Věra Růžičková
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    3/4 kg hovězího předního 1/2 kg cibule 2 lžíce leča sladká paprika pepř a sůl 2 zelené papriky 2 rajčata majoránka nastrouhaná brambora

Příprava jídla

Maso odblaníme a nakrájíme na kostičky. Cibuli nakrájíme a na oleji zesklovatíme. Přidáme maso, sladkou papriku a česnek, vše krátce opečeme a zalijeme vodou. Pod pokličkou maso asi hodinu dusíme. Potom přidáme 2 lžíce leča, kmín, pepř a sůl a na kostičky nakrájené papriky a rajčata. Dusíme až je maso měkké (až 2 hodiny). Na konci dušení přidáme do jídla majoránku a k zahuštění jednu syrovou nastrouhanou bramboru. Podáváme s pečivem.
REKLAMA

Přidat komentář