Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Kokkinisto

Popis receptu: 
Řecká dobrota z hovězího masa.
Autor: Věra Růžičková
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    1 kg hovězího masa (předního) 2 konzervy rajčat 1 cibule 4 stroužky česneku skořice hřebíček olivový olej pepř a sůl

Příprava jídla

Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Hovězí maso nakrájené na kostky přidáme k cibuli a osmahneme do hněda. Přidáme rajčata, sůl, pepř, česnek, špetku skořice a 4 hřebíčky a zamícháme. Dusíme pod pokličkou na mírném ohni, dokud není maso měkké. Občas zamícháme. Podáváme s těstovinovou rýží, rýží nebo brambory. Na talíři můžeme posypat parmezánem.
REKLAMA

Přidat komentář