Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Štrúdl z Vysočiny

Popis receptu: 
Vítězní recept z velkého štrúdlování v Nové říši na Vysočině (tož to nemůže být špatné..)
Autor: Jitka Bacíková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    300 g polohrubé mouky 50 g tvarohu 50 g hery sůl na špetku nože prášek do pečiva

Příprava jídla

Všechny suroviny smíchejte a zpracujte v těsto. Je dobré ho nechat chvíli odpočinout v lednici. Poté z něj vyválejte dva pláty a poklaďte je směsí z jablek, cukru, oříšků a skořice. Pláty zabalte a pomažte rozšlehaným vejcem. Pečte při teplotě 180?200 stupňů.
REKLAMA

Přidat komentář