Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Chorizo flambované vodkou

Velice efektní! Podle toho, jak velké „nohy“ má vaše chorizo, krájejte ho na silnější kolečka nebo na kostky. Servírujte nejlépe k patatas bravas.
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 10–12 (v menu)
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Středomořská

Ingredience

    • 200–300 g choriza, nakrájeného na kostky nebo plátky
    • 3 lžíce vodky

Příprava jídla

Chorizo vsypte do ohnivzdorné mísy, tu postavte na izolační podložku. Zalijte vodkou a zapalte. Až plameny dohoří, podávejte s napichovátky. (Nepředvádějte před dětmi!)

Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář