Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Nakládaný hermelín

Hermelín z olejové lázně potěší kdykoli, dochucující přísady můžete obměňovat podle nálady a stavu zásob ve spíži.

Vydání: 2008/1
Autor:
Hodnocení:
27 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
Odležení: aspoň 2 dny
PT10M
Příprava 0:10
Česká

Ingredience

    • 4 hermelíny
    • směs pepřů, případně i nové koření, jalovec či oblíbená kořenicí směs
    • (červená) cibule, případně česnek, bobkový list
    • beraní rohy nebo chilli papričky
    • slunečnicový olej

Příprava jídla

Sýry podélně nařízněte tak, aby šly otevřít, ale nedokrojte. Naplňte je drceným pepřem, kolečky cibule, plátky česneku, a chcete-li, zasypte oblíbenou kořenicí směsí. Naskládejte je do sklenice tak, aby ji co nejdokonaleji vyplnily, a obložte podle chuti: pálivými paprikami, kolečky cibule, bobkovým listem, celým pepřem, česnekem, novým kořením a jalovcem. Zalijte olejem, uzavřete a nechte v chladu uležet.

Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář