Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Tuňákový chlebíček

Užijte si dosyta lahodné kombinace chutí i barev!

Vydání: 2008/1
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 12-15 chlebíčků
Doba přípravy: Do 30 minut
PT20M
Příprava 0:20
Chléb a pečivo Ostatní

Ingredience

    • 2 konzervy tuňáka v oleji
    • 1 tmavá francouzská bageta
    • kari máslo připravené podle návodu níže
    • 2 citrony, omyté a nakrájené na měsíčky
    • 1 sklenice kaparů
    • 1 balíček nebo vanička rukoly

Příprava jídla

Tuňáka vyjměte z konzervy na sítko a nechte důkladně okapat. Snažte se neponičit jeho celistvé plátky.

Bagetu nakrájejte na krajíčky. Potřete je kari máslem, pak navršte tuňáka, ozdobte půlměsíčky citronu, posypte kapary a ozdobte lístky rukoly.


Kari máslo
Dobře prohněťte 120 g másla pokojové teploty, 1¼ lžičky kari koření a ½ lžičky soli.

Nahlásit chybu v receptu

Přidat komentář