Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Červené kuře
Červené kuře


< 60 min
0,0 (0x)

Připravíme si zeleninové hnízdo pod kuře a to tak, že zeleninu včetně brambor očistíme a nakrájíme na stejnoměrné kusy. Zeleninu promícháme se solí, citrónovým pepřem, sušenými či čerstvými bylinkami podle chuti. Můžeme zakápnout citrónem. Kuře osolíme zvenku i zevnitř a naplníme je několika kousky připravené zeleniny. Položíme jej do zeleninového hnízda, potřeme olivovým olejem a pečeme dozlatova. Zelenina se neupeče úplně stejnoměrně, ale to na chuti nic nemění, spíše naopak. Červená řepa zůstane trochu tužší, ale krásně se vyrovná s měkkými, téměř krémovými brambory a celerem.... Úžasné, zdravé, jednoduché jídlo z jednoho pekáče...


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

5

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

5

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu