Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Krémová horká čokoláda

Hustá, krémová, pravá – až ji ochutnáte, jinou už chtít nebudete!

Vydání: 2008/2
Autor:
Hodnocení:
41 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 10 minut
PT5M
Vaření 0:05
Nápoj Ostatní

Ingredience

    • 160 g kvalitní čokolády
    • 500 ml mléka
    • 250 ml smetany ke šlehání
    • 1 lžička moučkového cukru
    • kakao nebo skořice na posypání

Příprava jídla

V hrnci se silným dnem zahřívejte na středním plameni mléko a čokoládu, rozlámanou na kousky; stále míchejte. Ohřívejte těsně pod bodem varu a vymíchejte dohladka. Smetanu ušlehejte s moučkovým cukrem, ale ne úplně dotuha.

Horkou čokoládu rozlijte do hrnků, ozdobte šlehačkou a posypte kakaem nebo skořicí.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Francouzský toust s vejcem a sýrem

Domácí müsli s jahodami a jogurtem

Ricotta s balzamikovým octem a rajčátky

Tvarohové bliny

REKLAMA

Přidat komentář