Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kotletky se šalotkami

Pouhé čtyři základní ingredience se postarají o dokonalý chuťový zážitek. Ideální příloha – čerstvý chléb.

Vydání: 2008/2
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do 20 minut
PT10M
Opékání 0:10
Maso

Ingredience

    • 50 g másla
    • 8 šalotek, jemně nasekaných
    • 6 vepřových kotletek
    • 10 snítek tymiánu
    • mořská sůl a hrubě mletý černý pepř

Příprava jídla

V pánvičce rozehřejte 20 g másla, vsypte šalotku a na vyšším plameni za častého míchání opékejte 8–10 minut dozlatova.

Zbylé máslo rozehřejte ve velké pánvi. Na vyšším plameni opékejte kotletky z každé strany asi 5 minut, až budou propečené a zlatohnědé. Osolte a poprašte hrubě mletým pepřem. Šalotky promíchejte s tymiánem a podávejte ke kotletkám.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Šalotková polévka se špenátovým pestem

Pečínka v seně

Dvojitá pečeně na tymiánu a petrželce

Maso po čínsku

Celerová krémová polévka se slaninou

Panenky s javorovým sirupem

Francouzské škvarečky

REKLAMA

Přidat komentář