Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Pštrosí steak.

Popis receptu: 
Kdo má rád hovězí biftek, tak mu určitě bude chutnat i pštrosí.
Autor: Eva Recová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    2 pštrosí steaky, sůl, pepř, slunečnicový olej, 2-4 plátky slaniny podle velikosti

Příprava jídla

Den předem maso naťukám klouby ruky, potřu olejem a opepřím trojbarevným pepřem. Druhý den na pánvi vyzmažím slaninu, dám stranou a na zbylém tuku opeču maso z obou stran, osolím a na pět minut ještě vložím do horké trouby. Podávám s bramborovým pyré, a kopečkem křenové smetany ( do našlehané smetany zamícháme křen podle chuti ).
REKLAMA

Přidat komentář