Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 6469 kcal
Bílkoviny 147 g
Sacharidy 637 g
Tuky 368 g
Vláknina 20 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Lehký dezert, ktorý zvládne připravit opravdu každý. Pudink mu dodá krémovost a lehkost. Cukru tak akorát. Pudinkové řezy si proto můžete dopřát bez výčitek. 

Suroviny

fruktóza 200 g
vejce 4 ks
slunečnicový olej 100 ml
voda 100 ml
mouka špaldová hladká 100 g
celozrnná
kypřicí prášek do pečiva 1 bal
bez fosfátů
čokoládový pudink 2 bal
tuk
na vymzání plechu
mouka pšeničná hrubá
na vysypání plechu
Na ozdobu
skořicový cukr 3 PL
ořechy 1 hrnek
mleté

Postup

1

V míse utřeme žloutky s ovocným cukrem, přidáme olej, vodu a vanilkový cukr.

2

Potom přidáme obě mouky, prášek do pečiva a nakonec zlehka vmícháme sníh z bílků.

3

Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.

4

Pudink uvaříme podle návodu na obalu bez přidání cukru a ještě teplý ho nalijeme na těsto.

5

Dáme péci do trouby vyhřáté na 180 °C na 40 minut.

6

Po upečení necháme moučník vychladnout, pak ho potřeme kysanou smetanou oslazenou skořicovým cukrem a celé to posypeme mletými ořechy.

7

Dáme do chladu ztuhnout, pak nakrájíme na řezy.

Autor: romanav

Apetit magazín

AD
Velikonoce z porcelánu

Velikonoce z porcelánu

Jaro je již od nepaměti symbolem obnovy, nových začátků, probouzející se přírody. Přináší naději a víru v nové cykly, symbolizuje zrození. Den jarní rovnodennosti symbolicky znamená vítězství světla nad temnotou. Nejvýznamnějšími...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč