Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Česnekový chléb s parmazánem

Tyhle voňavé krajíčky jsou skvělé jen tak k svačině i jako příloha.

Vydání: 2008/3
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 20 minut
PT30M
Pečení 0:30
Chléb a pečivo Britská

Ingredience

    • 125 g másla
    • 2 stroužky česneku, rozdrcené
    • mořská sůl a drcený černý pepř
    • hrst jemně strouhaného parmazánu
    • 1 lžíce nasekaných lístků bazalky
    • 1 bochníček chleba, nakrájený na centimetrové plátky

Příprava jídla

Troubu předehřejte na 200, horkovzdušnou na 180 stupňů. Máslo, česnek, sůl a pepř dejte do kastrůlku a na mírném plameni máslo rozehřejte. Vsypte parmazán i bazalku a promíchejte. Plátky chleba od sebe zlehka odtáhněte a z obou stran potřete česnekovým máslem. Zabalte do papíru na pečení a alobalu a zapékejte 25 až 30 minut, až bude chleba zlatavý a nasákne voňavou náplní.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Focaccia s fíky a kozím sýrem

Polévka z pečeného česneku s kokosovým krémem

Luxusní španělská česnečka

Císařské řízky s aïoli

Ryba v těstíčku s řeckým česnekovým pyré

Salát se spoustou česneku

REKLAMA

Přidat komentář