Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Pohankový houbovník

Popis receptu: 
Tak trochu jiné houbové rizoto
Autor: Jitka Bacíková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    300 g pohanky 1 velká cibule cca 250 g směsi čerstvých hub (popř. sušených nebo žampionů) olivový olej, sůl, pepř sýr a petrželka na posypání

Příprava jídla

Pohanku vsypeme do dvojnásobného množství osolené vařící vody. Vaříme jen pár minut, pak zabalíme do útěrky a necháme dojít cca 30 minut. Případnou zbylou vodu slijeme. Podusíme na oleji cibulku a houby, smícháme s pohankou. Posypeme sýrem a petrželkou a podáváme se zeleninovým salátem.
REKLAMA

Přidat komentář