Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Vepřová krkovice na olivách
Vepřová krkovice na olivách


< 60 min
0,0 (0x)

Osolíme, okoreníme a prelisovaným cesnakom potrieme krkovičku. Na rozpálenom oleji ju restujeme aby sa nám zatiahla, kým nemá zlatú farbu. Vytiahneme ju z panvice. Do výpeku vložíme nakrájané čierne olivy. Vložíme späť krkovičku podlejeme troškou vody a necháme dusiť. Keď sa nám zdá hotová opäť krkovičku vytiahneme z panvice. Výpek zahustíme hladkou múkou, ak je výpeku málo prilejeme troška vody. Vložíme krkovičku späť a počkáme čo sa múka prevarí. Pridáme bazalku. Vznikla nám hustá šťava na poliatie mäsa. Servírujeme s pečenými alebo varenými zemiakmi. Ozdobíme bazalkou a cherry paradajkami.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu