Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Bábovka od mamy

Popis receptu: 
Neodolatelna je este teplaa poprasena praskovym cukrom a potreta tenkou vrstvou natierkoveho masla alebo malinovym lekvarom..mnam.
Autor: Jane Dobias
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 12
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    120g Helie 230 g praskoveho cukru 1 balicek vanilinoveho cukru 260 g polohrubej muky 1 balicek kypriaceho prasku do peciva 80 az 100 g mletych orechov, orieskov alebo mandli 3 vajcia vlazne mlieko

Příprava jídla

Heliu vymiesame so zltkami, cukrom a vanilinovym cukrom do penista. Potom postupne pridavame muku zmiesanu s pomletymi orechami a praskom do peciva. Ak je huste - podla potreby prilejeme vlazne mlieko - cesto ma byt redsie. Z bielkov vyslahame tuhy sneh a zlahka ho zapracujeme do cesta. Vylejeme do vymastenej a struhankou alebo mukou vysypanej babovkovej formy. Pecieme v predhriatej rure na miernom ohni asi 40 minut. CHCE TO FOTO!!
REKLAMA

Přidat komentář