Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Fïlé na zelené louce

Popis receptu: 
Velmi jednoduchý, rychlý, ale dobrý recept, který se může vařit se zelenou loukou i bez ní. Pro vegetariány je skvělá verze bez šunky.
Autor: Tereza Šmilauerová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    800 g rybího filé šalvěj granulovaný nebo čerstvý česnek mletý zázvor mouka sůl 2 lžíce másla a oleje Zelená louka: 1 cibule 50 g šunky 500 g šťovíku (lze nahradit špenátem, my to tak často děláme) 1 lžička kari 2 lžíce smetany 1 lžíce másla sůl citron

Příprava jídla

Ryba: Filé osolíme, pokapeme citronem, okořeníme šlavějí, potřeme lisovaným česnekem a zázvorem. Obalíme v mouce a dozlatova opečeme Zelená louka: Sibuli nakrájíme, podusíme na másle s drobně pokrájenou šunkou, přidáme hrubě nakrájený šťovík (špenát), sůl a kari. Přilijeme smetanu a podusíme asi 5 minut.
REKLAMA

Přidat komentář