
Uživatelský
recept
recept
Mořidlo na zvěřinu
Popis receptu:
Na nakládání zvěřiny pro další úpravu
Autor: Eva Klementová
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
Ingredience
-
2bobkový list, 10 kul. nového koření, 3 kul.jalovece, 10 kul. pepře, 2snítky tymiánu, sůl, 2lžíce octa, 2 mrkeve, 1/2 celeru,1 petržel,1 cibule (kořenová zleenina v poměru 1:1 oranžová složka : bíle)
Příprava jídla
Koření svaříme s vodou a osolíme. Nechám.Ne schladnout a přidáme 2 lžíce octa. Nahrubo nastrouanou zeleninu s nakrájenou cibulí nasypeme na maco a zalijeme mořidlem. Necháme uležet 3 dny na chladném místě.
Přidat komentář