Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Losos s hráškem a okurkovým salátem

Popis receptu: 
Recept je zo zdravy.apetitonline.cz.
Autor: Roman Guniš
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    Ingredience: 4x 200g lososí filátka bez kůže olivový olej na potírání mořská sůl a drcený černý pepř 1 salátová okurka, nakrájená i se slupkou na tenké dlouhé plátky 400 g mraženého hrášku, blanšírovaného hrst nasekané natě z jarní cibulky Na jogurtový dresink: 125 ml bílého jogurtu 1 lžíce olivového oleje 1 lžíce citronové šťávy 2 lžíce solených kaparů, opláchnutých, osušených a nasekaných nadrobno mořská sůl a drcený černý pepř

Příprava jídla

Příprava jídla: Nejprve připravte dresink: v míse smíchejte všechny uvedené ingredience. Dejte stranou. Na středním plameni rozehřejte velkou teflonovou pánev. Lososa potřete olivovým olejem, posypte solí a pepřem a dejte na pánev. Opékejte čtyři až pět minut z každé strany nebo tak, jak vám vyhovuje. Nechte vychladnout a každý kousek přepulte. Okurku promíchejte s cibulkou a hráškem. Lososa podávejte s porcí salátu a jogurtového dresinku.

Přidat komentář