Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Ragou de Fin
Ragou de Fin


Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Celé kuře vařit se solí, celerem, bobkovým listem, celým pepřem, 1 mrkví a 1 kedlubnou. Odkostit po uvaření, pokrájet na kousky. Rozpustit máslo, přidat mouku, vodu (vývar), trochu bílého vína, cukr, 2 žloutky, celé kapari, 50g žampiónů, sardelovou pastu, 2 lžice strouhanky, pepř (bílý), trochu citronu, trochu hořčice. Do této omáčky zamíchat maso, směs dáme do keramických hrníčků. Navrch plátek sýra a nechat zapéct v grilu (troubě). Jako příloha se podávají tousty (bílé), worcherster, kečup, plátek citrónu. Zapíjí se bílým polosuchým vínem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 234.25 kcal
  • Bílkoviny 14.75 g
  • Sacharidy 6.75 g
  • Tuky 16.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt