Celé kuře vařit se solí, celerem, bobkovým listem, celým pepřem, 1 mrkví a 1 kedlubnou. Odkostit po uvaření, pokrájet na kousky. Rozpustit máslo, přidat mouku, vodu (vývar), trochu bílého vína, cukr, 2 žloutky, celé kapari, 50g žampiónů, sardelovou pastu, 2 lžice strouhanky, pepř (bílý), trochu citronu, trochu hořčice. Do této omáčky zamíchat maso, směs dáme do keramických hrníčků. Navrch plátek sýra a nechat zapéct v grilu (troubě). Jako příloha se podávají tousty (bílé), worcherster, kečup, plátek citrónu. Zapíjí se bílým polosuchým vínem.
Suroviny
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 234.25 kcal
- Bílkoviny 14.75 g
- Sacharidy 6.75 g
- Tuky 16.25 g