Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rychlé kari

Jídlo z jednoho hrnce. Nezapomeňte na jogurt – dodá správnou chuť a zjemní ostrost koření.

Vydání: 2005/1
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny
PT50M
Vaření 0:50
Asijská

Ingredience

    • 2 lžíce rostlinného oleje
    • 2 cibule, nakrájené na jemno
    • 500 g kořenové petržele, pastináku nebo tuřínu (případně  zeleninovou směs), nakrájené na kousky
    • 5 lžic ostré kořenicí pasty
    • 400g konzervovaných loupaných krájených rajčat
    • 500 g upečeného drůbežího nebo  vepřového masa, nakrájeného na kostky
    • 150 g přírodního jogurtu
    • sůl a pepř na dochucení

Příprava jídla

1. Rozpalte olej ve velkém hrnci a za stálého míchání na něm deset minut smažte cibuli. Vsypte kořenovou zeleninu a dobře promíchejte.

2. Přidejte rajčata a kořenicí pastu, osolte a promíchejte. Zalijte hrnkem vody, promíchejte a na mírném ohni za občasného promíchání vařte patnáct až dvacet minut.

3. Vsypte maso, přikryjte a ještě pět minut na mírném ohni poduste, aby se maso prohřálo. Sejměte z ohně a přidejte jogurt. Podávejte s rýží.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.1/05, str.10

Přidat komentář