Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Pangasius zapečený se smetanou

Popis receptu: 
zdravý lehký oběd nebo večeře
Autor: Lucie Šimoníčková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    - filet pangasia (počet dle počtu osob) - smetana, raději šlehačka (jeden kelímek) - sýr strouhaný nebo jemně pokrájený (cca 10 dkg) - sůl, grilovací koření, mletý kmín, sušený česnek, trochu citronu, provensálské bylinky - lžičku másla

Příprava jídla

Filet rozmrazíme, potřeme trochou citronové šťávy, jemně nasolíme a vložíme do pekáčku. Posypeme kořením a zalijeme smetanou a přidáme lžičku másla. Poté zasypeme strouhaným sýrem. Pečeme v troubě cca 15 - 20 minut. Podáváme s vařeným nebo restovaným bramborem, příp. rýží, nebo jen orestovanou zeleninou.
REKLAMA

Přidat komentář